top of page

Ontmoet lotgenoten

Om de zoveel weken organiseer ik een moment waarop je mensen kunt leren kennen die soortgelijke uitdagingen hebben. 

In het begin hebben we vaak de reflex om niet altijd alles te delen, we moeten precies wat op onze plooi komen. Vaak denken we ook er niet zo veel mensen zijn die je op dat moment kunnen helpen of lijkt dat ver buiten je comfortzone.

Niets is minder waar, een ontmoeting kan er net voor zorgen dat je perspectief hebt of sneller beschikt over de juiste informatie.

Bovendien is het een laagdrempelige manier om mij te leren kennen en om te beslissen wat je hieraan kunt hebben.

Reageer via de knop en ik laat je weten hoe we afspreken.  

Zondag 3 juli 2022 om 10 uur: Padel en mannenklap over wat je zelf kunt doen om je vruchtbaarheid te verbeteren. 

Kies voor een begeleiding (dat kan ook via Whatsapp)

Ik maak tijd voor je vrij, we leren elkaar kennen en ik help je onmiddellijk verder. Waar sta je momenteel? Wat kan je zelf doen? Wil je weten welke voeding specifiek voor jou interessant kan zijn? Wil je het fertiliteitstraject beter voorbereiden of begrijpen wat je aandeel is als man?

 

We maken samen een begeleidingsplan op basis van een test over neurotransmitters en jouw specifieke uitdagingen bij voeding en op mentaal of fysiek vlak. 

Voor een intake of een consultatie betaal je  € 60 per uur. Ben je niet in staat om € 60 te betalen, maak dat dan bespreekbaar.

 

Wil je liever een digitale begeleiding dan kan dat bijvoorbeeld via Whatsapp, dat kost € 65 per maand, dat is slechts € 16,25 per week. Je kiest het beste voor een begeleiding van 3 maanden of langer omdat zaadcellen verschillende maanden in de bijballen rijpen.

Stel een gesprek niet uit, start nu ;-)

Gratis kennismaking

Kan je weinig tijd vrijmaken voor een consultatie en wil je onderzoeken indien een begeleiding iets voor jou is? 

 

Met een kennismaking kan sneller duidelijk zijn wat jou kan helpen. 

Een begeleiding klinkt misschien wat lang of een consultatie lijkt je misschien ineens wat te duur, ik snap dat, daarom kan een gratis kennismaking een goede oplossing zijn. 

 

Je hoeft je niet helemaal naar Gent te verplaatsen maar het kan wel gemakkelijker zijn. Die kennismaking kan digitaal, wanneer je tijd hebt.

Een kennismaking is gratis, ongeacht hoeveel tijd we nodig hebben. Reageer door hieronder op 'hou me op de hoogte' te klikken. 

bottom of page