top of page

Hoe zit jij in je vel?

Bijgewerkt op: 30 jan. 2022


Véél mensen zijn vaak ontevreden over een bepaald lichaamsdeel, in die mate dat ze dat deel of zichzelf écht haten. Ik was er één. Nu voel ik me terug oké en dat is een gigantisch verschil.


Ook wanneer je partner, vrienden of familie houden van je zoals je bent, ook dan kan je je lichaam haten. Mijn lichaam heeft er (voorlopig) nog niet voor gezorgd dat ik een gezond kindje kan maken, mijn lichaam maakt me anders dan andere mannen; ik ben minder vruchtbaar, die vetcellen zorgen voor een oestrogeen effect... Als je dik bent, dan ben je ook niet gezond. Ook al heb je de voorbije jaren veel gezonder geleefd dan 9 op de 10 andere mensen die je kent, je ziet het niet echt. Met veel vallen en opstaan ben ik beginnen houden van mijn lichaam zoals het is, ik haat het niet meer, mijn lichaam werkt voor mij.


Mijn zus was een grote inspiratie voor me, ze schreeuwt al jaren dat een gezond lichaam niet in een ideaal gegoten kan worden. Het was de ideale voorbereiding om te kiezen voor een begeleiding. De voorbije weken heb ik gekozen voor EFT bij Marnix De Keyser (Vita Optima) en bij Vanessa Muyldermans (Kinderwens en seksuologie). Ik moet toegeven dat ik wat sceptisch was over maar ho jong, nu weet ik dat er iets verandert is. Ik kan EFT of Emotional Freedom Therapy aanraden voor iedereen die zijn of haar lichaam beter wil aanvaarden en het kan voor zoveel andere emotionele uitdagingen gebruikt worden. Succes!

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page