top of page

On-gezouten over vruchtbaarheidsproblemen

Bijgewerkt op: 4 nov. 2020

Een tijd geleden kreeg ik de vraag of ik wou meewerken aan een nieuwe podcastreeks. De aflevering waarin ik mag zetelen in het panel, gaat over vruchtbaarheidsproblemen.


Wist je dat het voor 1 op 6 niet vanzelfsprekend is om zwanger te worden? Kunnen we, in plaats van slaafs de vruchtbaarheidstrajecten te doorlopen of te 'ziekenhuisshoppen' er ook zelf iets aan doen? Dan zeg ik volmondig JA! Is dat een garantie op een zwangerschap? NEE, maar je verhoogt je kansen en bovendien werk je aan een gezond lijf, gezonde cellen en een gezonde baby.


Bericht van gezond.be:

'In de zevende podcastaflevering van on-gezouten bespreken we vruchtbaarheidsproblemen. Iets waar we maar weinig bij stilstaan of zelfs geheel niet bewust mee bezig zijn. Tot het moment daar is dat je begint na te denken over een kinderwens, tot het moment dat je beslist niet langer voorbehoedsmiddelen te gebruiken, tot het moment dat je als vrouw aan het foliumzuur gaat, tot het moment dat je beslist mama of papa te willen worden. En tot het moment dat het na enkele maanden ‘proberen’ niet verloopt zoals je had gedacht. Nog steeds rust er een taboe op fertiliteitsproblemen, terwijl blijkt dat de kwaliteit van onze voortplantingscellen weldegelijk achteruitgaat.'Volg onze on-gezouten mening over dit onderwerp, ook al wordt het nog zo vaak als taboe gezien.

Beluister de podcast hieronder. Meer info rond deze podcast vind je op de website van gezond.be, klik hier.Zoek je meer informatie om jouw kansen op een zwangerschap te verhogen? Wil je extra begeleiding bij jouw traject? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.


Heel graag tot binnenkort!

Gilles

334 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page