top of page

Verhoog je vruchtbaarheid en vitaliteit

Bijgewerkt op: 20 jul. 2021

Hormonale klachten worden niet altijd veroorzaakt doordat hormoonklieren niet functioneren of geblokkeerd worden door bijvoorbeeld te veel prikkels.


Wil je zwanger worden? Slik dan folaat ipv foliumzuur. Bovendien is je schildklier afhankelijk van voldoende jodium & selenium.

De thymus en de mannelijke geslachtshormonen hebben Vit A, B12 & C nodig.

Vrouwen hebben dan weer B3, B6 & progesteron nodig.

Als je bovendien niet voldoende Vit E, magnesium en zink ter beschikking hebt zijn de voorgaande supplementen (vitaminen & mineralen) voor niks geweest.Dan heb ik het deze keer nog niet gehad over bouwstoffen, we eten gemiddeld te vaak brandstoffen (ja, iets minder koolhydraten is voor de meeste mensen echt een prioriteit) in plaats van eiwitten & vetten. Een hele boterham denkt u? Een stevige bouillon zeg ik u!Verhoog je vruchtbaarheid & vitaliteit, want dat is de basis voor voortplanting. En trouwens niet alleen voor wie niet zwanger geraakt, voor iederéén met een kinderwens, voor diegene toch die beseffen dat een goede gezondheid de basis is van gezond nieuw leven, voor gewoon iedereen die vitaler of meer vruchtbaar door het leven wil gaan. Ook bij mannen zijn de 3 maanden voor de bevruchting héél belangrijk: je DNA wordt gekopieerd én je cellen zullen een aantal weken rijpen. Anti-oxidanten kunnen in die periode schade aan de cellen voorkomen. Stuur gerust als je wil weten welke voeding, maar ook welke vormen van ontspanning en beweging kunnen helpen.


73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page